Lost… 

Via internet had ik haar eindelijk terug gevonden. Iets meer dan een jaar geleden had ik een heerlijke sessie met Meesteres Lauren mogen beleven. Destijds nam is afscheidt waarbij ze melde dat ze een eigen studio ging bouwen om meer mogelijkheden te hebben voor een BDSM sessie. 

 

Bij binnenkomst raakte ik al snel in een heerlijke roes, …. wat een indrukwekkend mooie Meesteres. Zoals bevolen zit ik met m’n gezicht naar de muur in slavenhouding. Na een tijd wachten hoor ik de deur open gaan en klikken de hakken op de vloer in mijn richting. Met een ferme ruk trekt Meesteres Lauren aan mijn haar en kijk ik op naar…. 

Even weet ik het niet meer, … haar benen gehuld in latex en haar prachtige borsten zichtbaar. 

Voordat ik het eigenlijk goed kan zien, schuift Meesteres Lauren een masker over mijn gezicht en trekt me aan mijn haar ophoog. 

 

“liggen op het bed slaaf klinkt haar stem en ik voel me enorm geil worden. Gewillig neem ik plaats op het bed en voel Meesteres Lauren over me heen de kettingen vastklikken aan het stalen frame. 

 

Op het moment dat ik denk “vorige keer…”voel ik een interne pijn in mijn tepels en voordat ik er erg in het heb lig ik pijn te lijden met een bal in het mijn mond en mijn penis, net te strak afgebonden.

 

“een zacht gefluister in mijn ook “zo slaaf dit wordt mijn leukste sessie ooit…. 

 

Inderdaad Meesteres, ik geloof nu echt dat uw leukste sessie ooit was. Ik ben nog steeds aan het bijkomen, zie die indrukwekkende blauwe ogen elke keer dat ik mijn ogen sluit. Ik kon merken dat uw passie voor BDSM geen spel is maar dat het in uw genen zit. Dank u wel Meesteres.

 

(slaaf Reem) 

 

Sessie foto’s 

More of me…. 

Recencies 

Lees meer recencies …

Blog 

Bekijk mijn blog.

Contact 

Contact met mij..

Home

Terug naar home..