SM activiteiten

SM activiteiten, mogelijkheden zijn een onderdeel van het SM spel, binnen de wereld van BDSM. Deze activiteiten worden tussen een dominante en onderdanige persoon gedaan, binnen de gemaakte afspraken tussen deze dominante en onderdanige persoon. De dominante persoon is vaak een Meester of Meesteres en de onderdanige een slavin of slaaf. Voor deze SM activiteiten worden vaak Engelse of Duitse benamingen gehanteerd, denk daarbij aan Facesitting, Ball Busting en Whipping, uiteraard zijn hiervoor ook Nederlandse benamingen voor te vinden.


Spelvormen binnen SM


Vrijheidsbeperking – bondage (diverse vormen en materialen), zintuigen beperking, ademcontrole, (gas)maskers, blinddoeken en mondknevels, (eenzame) opsluiting / gevangenschap, mummificatie, vacuümbed, bodybag (leer), folie verpakking, takelen, sleutelhouder (kuisheid).


Lijfstraffen – zwepen, spanking en paddling, flogging, caning, over de knie, bastinado (voetzolen), kaarsen, klemmen en gewichten.


Slaventraining – gedragsverandering, gehoorzaamheidstraining, pijntraining, elektro, violetwand, mindplay, naalden, huishoudelijke taken / maid training.


Vernedering – face slapping, spitting, trampling, financiële dominantie, met stift beschreven worden, verbale en lichamelijke vernedering.


Travestie en crossdressing – in overleg en in afstemming met jouw wensen (ik beschik over een uitgebreide garderobe van lingerie, hoge hakken, laarzen, bovenkleding, pruiken en make-up en heb hiermee zeer veel ervaring); informeer vooraf dan wel even of ik ook de gewenste items in jouw maat heb (je kunt uiteraard ook altijd jouw eigen spullen meenemen).

Rollenspellen – spionage, verhoor / interrogation, cipier / gevangene, lerares / student, opdrachten / strafregels.


Fetish – voetenfetish; lak, leer, nylon, laarzen, en hoge hakken heb ik voor jou en voor mij, echter om teleurstellingen te voorkomen kun je het beste van tevoren vragen of jouw maat er ook is. Je kunt uiteraard ook altijd jouw eigen kleding meenemen.


Nursing – medische keuring, naalden, hechtingen.


Femdom – in overleg en in afstemming met jouw specifieke wensen en voorkeuren; maar bijv. ook shoppen / winkelen met en voor de Meesteres (en oké, ook voor jou).


Eenzame opsluiting – vóór, tijdens of na een sessie. Er wordt in die tijd dus niet naar je omgekeken. Jij bent er niet. En ik wil je ook niet horen of zien als ik in die tijd met andere dingen bezig ben!

Vacuümbed of bodybag – bij het maken van de afspraak graag vermelden als je hiervan gebruik wilt maken. Dan zorg ik dat voor het begin van de sessie alles klaarstaat.


Fotoserie – omdat ik regelmatig vragen krijg van mannen, vrouwen en stellen die graag foto’s van zichzelf in een BDSM-setting willen hebben, bied ik tevens de mogelijkheid om foto’s – in kleur en/of zwart-wit – te maken tijdens de BDSM-sessie. Desgewenst is het mogelijk om herkenbaar of juist niet-herkenbaar op de foto te komen.


A:

Anal Play – Wat bedoelt men met Anal Play?

Anaal spel verwijst naar elke seksuele activiteit waarbij de anus gestimuleerd wordt. Zowel vrouwen als mannen kunnen deelnemen aan anaal spel, ongeacht hun seksuele geaardheid. Anaal spel kan zeer plezierig zijn, vooral omdat dit gebied vol zenuwen zit. Vrouwen vinden anale stimulatie plezierig omdat het indirect de G-spot kan stimuleren, terwijl mannen het plezierig kunnen vinden omdat het direct de prostaat, of P-spot, stimuleert.

Sommige vormen van anaal spel zijn anale seks, anaal vingeren, anaal fisten, en anaal douchen. Pegging is ook een vorm van anaal spel. Tijdens een BDSM sessie, wordt Anal Play vaak uitgevoerd door de dominante, bijvoorbeeld de Meesteres, waarbij de slaaf of slavin is gebonden en machteloos moet ondergaan.


B:

Breathcontrol – wat bedoelt men met Breathcontrol?

Bij breath control, ook wel breathplay genoemd, wordt bij iemand de zuurstof beperkt om het erotische genot te verhogen en waardoor hij of zij tot een ongekend orgasme komt. Het gaat dus letterlijk en figuurlijk om adembenemende seks. In de meeste gevallen is breath control een onderdeel van een BDSM-spel tussen een Dominant en een submissive. In sommige gevallen wordt het solo gedaan tijdens het masturberen.

De Dom is degene die de luchtstroom van de onderdanige beperkt. Bij breathplay krijgen de hersenen van de sub te weinig zuurstof wat euforie (zeer prettige, verhoogde stemming) veroorzaakt, en door het zuurstoftekort wordt tijdens seksuele handelingen eerder een orgasme bereikt en meestal is dat orgasme veel heftiger dan normaal. En waarom het zo plezierig is voor de Dominant? De Dom heeft de controle over iemands ademhaling en daar krijgt hij of zij juist weer een kick van. Orgasmes worden dus veel intenser als de hersenen weinig zuurstof krijgen, maar juist daar schuilt ook het gevaar van breathplay. Breath control kan heel gevaarlijk en zelfs dodelijk zijn. Zeker bij deze vorm van BDSM zijn de vier pijlers Veiligheid, Vertrouwen, Vrijwilligheid en Verstand heel belangrijk.

Bondage – Wat bedoelt men met bondage?

Bondage is een activiteit waarbij een persoon om seksuele of esthetische redenen met materiaal vastgebonden wordt. Binnen bondage zijn verschillende soorten technieken gangbaar. Zo is er de Japanse touwbondage, shibari, die met veel sierlijk touwwerk wordt uitgevoerd en daarmee als een kunstvorm wordt gezien.


C: